2017. jan 18.

Életmódváltás újratöltve

írta: Kendő ereje
Életmódváltás újratöltve

Decemberben sokat gondolkodtunk, hogy melyik legyen az előtte utána képem.

Azt hiszem, rosszul választottunk akkor.....

img_1239.JPG

 

Ezt a képpárt hajnalban kaptam egy kedves barátomtól, aki hasonló cipőben jár, mint én. Az oldalamon barangolt, hogy egy kis friss erőt, új motivációt szívjon magába. Elkészítette, elküldte, és lehet nem is gondolta, hogy mekkora örömöt okozott ezzel nekem. Ő az, aki a képeimmel feltöltött, motivált engem, nem pedig én!  Nagyon hálás vagyok neki!

Köszönöm Bognár Nina!

Ugyanis az a helyzet, hogy 2 hete meg nem mozdul a súlyom, se föl se le. A diétát tartom, edzést is lelkiismeretesen, mégsem akar megmozdulni. Borzasztó dolog ezt megélni, még akkor is, ha tudtam, hogy eljön ez az idő. Sokan figyelmeztettek rá, hogy ilyenkor kell a legtöbb lelkierő, nem feladni, tovább csinálni, amikor látszólag semmi eredménye nincs. Csak egészen más, számítani rá, meg más átélni!

Nagyon kellett ez a két kép egymás mellett, hogy ne adjam fel, hogy rájöjjek, volt-e és mi volt a hibám, hogy újból lássam miért is csinálom!

A két kép között egy év telt el. Az egyik a 26. a másik a 27. születésnapomon készült.

Kívánok mindenkinek ilyen segítőt!

Gondolkodunk anyával, hogy hogyan is tudnánk mi is hathatósan segíteni nektek, anélkül, hogy az erőnket százfelé forgácsolnánk. Ezért "tanulópárokat", "tettestársakat" akarunk felállítani közületek. A részleteken dolgozunk, de szívesen veszünk ötleteket tőletek is. Elvégre rólatok van szó!  Azoknak, akik eddig jelentkeztek küldünk levelet is. Akit  érdekel ez a lehetőség, az küldjön emailcímet.

Még egy jó tanács mára! Csináld meg az előtte fotódat ma! Teljes alakos őszinte kép legyen! Ne felülről, ne alulról, ne az arcod, és ne a szemed színét fényképezd! Szemből és oldalról is. Nem kell meztelen kép, de egy fürdőruhás, vagy fehérneműs nagyon klassz lenne. (Persze te tudod mit tudsz bevállalni. Ha cicanadrág, meg póló az is teljesen jó!) Azután tedd el azt a ruhát és majd havonta fényképezkedj le benne, ugyanott. Ezeket a képeket, ha most, még nem akarod megosztani a nagyközönséggel az sem baj. Őrizgesd akár 7 lakat alatt, hiszen amikor eljön a büszkeség ideje úgyis megmutatod!

Pacsi Bogi :)

 

Szólj hozzá

fénykép önbizalom életmódváltás Sándor Bogi előtte fotó